BLATUL:
Se bat albusurile spuma dupa care se pun lingurile de apa si de zahar . Apoi se adauga galbenusurile,faina si amoniacul stins.
Se unge o tava intinsa cu ulei si se toarna compozitia . Apoi se baga la cuptor
CREMA:
Margarina se amesteca cu mixerul 30 minute. Laptele se pune la fiert cu cele 4 plicuri vanilie.Intre timp se amesteca faina cu putin lapte pana devine o pasta mai subtire.Cand incepe laptele sa fiarba se pun cele 3 linguri de gris . Dupa ce s-a fiert grisul se adauga si pasta de faina ,zaharul si se mai fierbe 10 minute.Dupa ce s-a racit crema se adauga margarina cate putin.
Blatul copt se taie cu un pahar nu prea mare,apoi fiecare bucatica se taie pe mijloc si se umple cu crema ,de asemenea se imbraca cu crema iar pe deasupra se pune nuca de cocos.
Se servesc cand s-au racit bine.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorOrezul cu legume si ciuperci este un fel de mancare delicios si sanatos, perfect pentru cei care apreciaza gustul simplu si...
Orez cu legume si ciuperci - o garnitura sanatoasaPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii