BLATUL:
Se bat albusurile spuma dupa care se pun lingurile de apa si de zahar . Apoi se adauga galbenusurile,faina si amoniacul stins.
Se unge o tava intinsa cu ulei si se toarna compozitia . Apoi se baga la cuptor
CREMA:
Margarina se amesteca cu mixerul 30 minute. Laptele se pune la fiert cu cele 4 plicuri vanilie.Intre timp se amesteca faina cu putin lapte pana devine o pasta mai subtire.Cand incepe laptele sa fiarba se pun cele 3 linguri de gris . Dupa ce s-a fiert grisul se adauga si pasta de faina ,zaharul si se mai fierbe 10 minute.Dupa ce s-a racit crema se adauga margarina cate putin.
Blatul copt se taie cu un pahar nu prea mare,apoi fiecare bucatica se taie pe mijloc si se umple cu crema ,de asemenea se imbraca cu crema iar pe deasupra se pune nuca de cocos.
Se servesc cand s-au racit bine.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii