Bulgarasi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 50 ml sifon
  • 2 oua
  • 1lingurita praf de copt
  • 1lingurita esenta de vanilie
  • 1lingurita coaja de lamaie rasa
  • 250 g zahar pudra
  • 400 g faina (cat cuprinde)
  • 200 g miez de nuca sfaramat
  • 1 varf de cutit sare

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele (de la oua se pun doar galbenusurile), astfel incat sa rezulte un aluat potrivit. Separat, se bat albusurile spuma. Se fac bulgarasi mititei din aluat care se trec prin albus, apoi prin miezul de nuca macinat. Se coc in tava.

Sunt gata cand sunt aurii la baza. Se presara cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)