Bulgarasi

Postat pe: 16-10-2010
(0)

Ingrediente

200 g unt
50 ml sifon
2 oua
1lingurita praf de copt
1lingurita esenta de vanilie
1lingurita coaja de lamaie rasa
250 g zahar pudra
400 g faina (cat cuprinde)
200 g miez de nuca sfaramat
1 varf de cutit sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se amesteca toate ingredientele (de la oua se pun doar galbenusurile), astfel incat sa rezulte un aluat potrivit. Separat, se bat albusurile spuma. Se fac bulgarasi mititei din aluat care se trec prin albus, apoi prin miezul de nuca macinat. Se coc in tava.

Sunt gata cand sunt aurii la baza. Se presara cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bulgarasi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bulgarasi