Budinca Din Branza de Vaci

Postat pe: 08-05-2009
(1)

Ingrediente

400 g branza de vaci
4-5 mere
2 oua
2 linguri faina
4 linguri zahar pudra
1 pliculet zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
100 g stafide

Mod de preparare

Branza de vaci se farama, se adauga 2 galbenusuri, faina, zaharul pudra, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se amesteca. Peste branza se pun stafidele impreuna cu albusurile batute spuma si, se amesteca usor.

Se unge o forma cu unt, se presara faina si se toarna jumatate din compozitie. Se acopera cu felii foarte subtiri de mere, iar deasupra se toarna restul de compozitie de branza.

Se da la cuptor, pt. aprox. 30 minute, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca Din Branza de Vaci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  08.05.2009 18:48:44

asta chiar ii pe gustul meu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca Din Branza de Vaci