Ingrediente
● 400 g branza de vaci |
● 4-5 mere |
● 2 oua |
● 2 linguri faina |
● 4 linguri zahar pudra |
● 1 pliculet zahar vanilat |
● coaja rasa de lamaie |
● 100 g stafide |
Mod de preparare
Branza de vaci se farama, se adauga 2 galbenusuri, faina, zaharul pudra, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se amesteca. Peste branza se pun stafidele impreuna cu albusurile batute spuma si, se amesteca usor.
Se unge o forma cu unt, se presara faina si se toarna jumatate din compozitie. Se acopera cu felii foarte subtiri de mere, iar deasupra se toarna restul de compozitie de branza.
Se da la cuptor, pt. aprox. 30 minute, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Budinca Din Branza de Vaci" nu uita sa ii faci un review.
Se unge o forma cu unt, se presara faina si se toarna jumatate din compozitie. Se acopera cu felii foarte subtiri de mere, iar deasupra se toarna restul de compozitie de branza.
Se da la cuptor, pt. aprox. 30 minute, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Budinca Din Branza de Vaci" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Drob Pascal
Tort Iepuras
Carnati in sos de ceapa si ardei
Cozonac cu fistic si ciocolata
Tarta cu jambon si icre negre
Brownies cu unt de arahide
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Drob de pui cu leurda
Friptura de miel cu cartofi si ghimbir
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Brownies cu unt de arahide
Retete preferate / Autor: madi_marin
-
Tarta cu jambon si icre negre
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
-
Cozonac cu fistic si ciocolata
Concurs - Reteta Lunii / Autor: Lau Dany
-
Carnati in sos de ceapa si ardei
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
-
Tort Iepuras
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: ancutsa
-
Drob Pascal
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: ancutsa
• 08.05.2009 18:48:44
asta chiar ii pe gustul meu