Decojiti, curatati de samburi si taiati merele bucati. Puneti merele in apa si lasati-le pe foc, aproape de punctul de fierbere, pana cand se inmoaie. Puneti-le deoparte.
Intr-un bol, amestecati pesmetul cu mierea. Intindeti amestecul uniform pe fundul unei caserole termo-rezistente si puneti-o deoparte.
Intr-un bol, bateti untul cu zaharul pana cand se transforma intr-o crema fina si usoara. Amestecati migdalele macinate, sucul de lamaie si oul pana se omogenizeaza.
Puneti merele in caserola si acoperiti-le cu aluatul. Pe deasupra presarati feliutele de migdale.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Puneti caserola pe raft, reglati temperatura la 175 grade c si coaceti budinca 30 min sau pana se rumeneste.
Pont: Daca vreti ca budinca sa fie foarte moale, acoperiti caserola cu folie de aluminiu in primele 15 minute de coacere.
- Cuptor cu Convectie, cu Sau Fara Halogen
(sursa: Iuliajewel)
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii