Decojiti, curatati de samburi si taiati merele bucati. Puneti merele in apa si lasati-le pe foc, aproape de punctul de fierbere, pana cand se inmoaie. Puneti-le deoparte.
Intr-un bol, amestecati pesmetul cu mierea. Intindeti amestecul uniform pe fundul unei caserole termo-rezistente si puneti-o deoparte.
Intr-un bol, bateti untul cu zaharul pana cand se transforma intr-o crema fina si usoara. Amestecati migdalele macinate, sucul de lamaie si oul pana se omogenizeaza.
Puneti merele in caserola si acoperiti-le cu aluatul. Pe deasupra presarati feliutele de migdale.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Puneti caserola pe raft, reglati temperatura la 175 grade c si coaceti budinca 30 min sau pana se rumeneste.
Pont: Daca vreti ca budinca sa fie foarte moale, acoperiti caserola cu folie de aluminiu in primele 15 minute de coacere.
- Cuptor cu Convectie, cu Sau Fara Halogen
(sursa: Iuliajewel)
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaNe plac tocanitele de tot felul si incerc sa tot combin diferite ingrediente pentru a nu face mereu aceeasi reteta. Desi pana...
Tocanita de porc cu legumeDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii