Decojiti, curatati de samburi si taiati merele bucati. Puneti merele in apa si lasati-le pe foc, aproape de punctul de fierbere, pana cand se inmoaie. Puneti-le deoparte.
Intr-un bol, amestecati pesmetul cu mierea. Intindeti amestecul uniform pe fundul unei caserole termo-rezistente si puneti-o deoparte.
Intr-un bol, bateti untul cu zaharul pana cand se transforma intr-o crema fina si usoara. Amestecati migdalele macinate, sucul de lamaie si oul pana se omogenizeaza.
Puneti merele in caserola si acoperiti-le cu aluatul. Pe deasupra presarati feliutele de migdale.
 Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Puneti caserola pe raft, reglati temperatura la 175 grade c si coaceti budinca 30 min sau pana se rumeneste. 
Pont: Daca vreti ca budinca sa fie foarte moale, acoperiti caserola cu folie de aluminiu in primele 15 minute de coacere. 
- Cuptor cu Convectie, cu Sau Fara Halogen
(sursa: Iuliajewel)

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii