Taiem feliile de cozonac cubulete. Batem ouale cu zaharul, esentele, apoi adaugam laptele si un praf de sare. Imbibam bine bucatelele de cozonac si le punem in forme unse cu unt sau ulei. Presaram cateva stafide si apoi lasam cozonacul sa se inmoaie bine. Turnam si restul de lapte cu ou in forme. Daca mai e nevoie mai batem un ou cu cateva linguri de lapte.
Dam la cuptor pentru vreo 25-30 de minute.
Servim calda sau rece dupa cum dorim. . .
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii