Budinca de Cozonac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Budinca de Cozonac

Ingrediente

  • 3 felii de cozonac intarit
  • 300 ml lapte
  • 5 oua
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de rom/ vanilie
  • cateva stafide

Mod de preparare

Taiem feliile de cozonac cubulete. Batem ouale cu zaharul, esentele, apoi adaugam laptele si un praf de sare. Imbibam bine bucatelele de cozonac si le punem in forme unse cu unt sau ulei. Presaram cateva stafide si apoi lasam cozonacul sa se inmoaie bine. Turnam si restul de lapte cu ou in forme. Daca mai e nevoie mai batem un ou cu cateva linguri de lapte.
Dam la cuptor pentru vreo 25-30 de minute.

Servim calda sau rece dupa cum dorim. . .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici