Budinca de Cozonac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Budinca de Cozonac

Ingrediente

  • 3 felii de cozonac intarit
  • 300 ml lapte
  • 5 oua
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de rom/ vanilie
  • cateva stafide

Mod de preparare

Taiem feliile de cozonac cubulete. Batem ouale cu zaharul, esentele, apoi adaugam laptele si un praf de sare. Imbibam bine bucatelele de cozonac si le punem in forme unse cu unt sau ulei. Presaram cateva stafide si apoi lasam cozonacul sa se inmoaie bine. Turnam si restul de lapte cu ou in forme. Daca mai e nevoie mai batem un ou cu cateva linguri de lapte.
Dam la cuptor pentru vreo 25-30 de minute.

Servim calda sau rece dupa cum dorim. . .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate