Topim ciocolata la bain marie. Intr-un recipient batem cele 2 oua cu zaharul, amestecam bine, adaugam untul si ciocolata topita, faina si nucile. Amestecam totul si lasam amestecul 1 ora la frigider.
Ungem cu unt o tava de 30*20 turnam amestecul si netezim. Punem la cuptor, la 180 grade, cam 15-20 minute. e gata cand il incercam cu o scobitoare si aceasta iase curata.
Lasam brownie sa se raceasca si pe urma il taiem in bucatele de 4*4cm. Fiecare bucatica se taie in jumatate si se umple cu mermelada de citrice.
Decoram cu o feliuta de mandarina, fructe rosii si frisca.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii