Topim ciocolata cu untul.Lasam sa se raceasca.
Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita cu untul mixand in continuare.
Incorporam in compozitie si faina. Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru aproximativ 40 de minute.
Prajitura este coapta cand se desprind marginile de tava si deasupra formeaza o crusta subtire.
Lasam sa se raceasca.
Pentru jeleul de zmeura am folosit zmeura congelata pe care am pus-o pe foc impreuna cu zaharul.Am lasat sa dea cateva clocote apoi am adaugat amidonul amestecat cu 2 linguri de apa. Am mai lasat cateva minute apoi am stins focul.
Dupa ce s-a racorit putin am adaugat si gelatina inmuiata.Am repartizat jeleul rece peste blat, apoi am ras ciocolata.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteAm copt niste bunatati pufoase si dulci, numai bune pentru micul dejun: Buchteln sau Gogosi umplute cu Nutella, la cuptor.
Desert Buchteln sau gogosi umplute cu Nutella, la cuptorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii