Topim ciocolata cu untul.Lasam sa se raceasca.
Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita cu untul mixand in continuare.
Incorporam in compozitie si faina. Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru aproximativ 40 de minute.
Prajitura este coapta cand se desprind marginile de tava si deasupra formeaza o crusta subtire.
Lasam sa se raceasca.
Pentru jeleul de zmeura am folosit zmeura congelata pe care am pus-o pe foc impreuna cu zaharul.Am lasat sa dea cateva clocote apoi am adaugat amidonul amestecat cu 2 linguri de apa. Am mai lasat cateva minute apoi am stins focul.
Dupa ce s-a racorit putin am adaugat si gelatina inmuiata.Am repartizat jeleul rece peste blat, apoi am ras ciocolata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAceastă rețetă de plăcinte este foarte simplă și aluatul se poate folosi atât de plăcinte sărate, cât și...
Placinte cu Pui si SalsaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii