Brownie cu Mascarpone si Caramel

Postat pe: 06-08-2016
(0)

Ingrediente

Blat:
6 oua
300 g zahar
350 g unt
300 g ciocolata neagra
300 g faina
Crema:
500 g mascarpone
150 g zahar pudra
200 g unt
Decor:
50 g caramele cu lapte / cafea
50 g ciocolata cu lapte
100 ml frisca lichida
batoane snickers

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Topim ciocolata impreuna cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita peste oua si mixam bine. Adaugam si faina amestecand bine. Punem compozitia in tava (35/35 cm) in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt. Lasam prajitura sa se raceasca in tava.

Topim cele 50 g ciocolata cu 50 ml frisca lichida si caramele cu restul de frisca lichida. Peste prajitura rece distribuim caramelul si ciocolata topite. Lasam la rece.

Mixam untul cu zaharul pudra, apoi adaugam treptat mascarponele amestecand usor cu lingura. Eu am adaugat peste untul frecat cu zahar o cutie de mascarpone si crema s-a taiat, dar am reusit sa o refac amestecand usor cu lingura si scurgand tot lichidul. Dupa aceea am adaugat cate o lingura din a doua cutie de mascarpone amestecand usor si crema a fost ok.

Am pus crema peste prajitura si am ornat cu batoane snickers maruntite. Deliciu. a facut furori.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Brownie cu Mascarpone si Caramel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Brownie cu Mascarpone si Caramel