Topim ciocolata impreuna cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita peste oua si mixam bine. Adaugam si faina amestecand bine. Punem compozitia in tava (35/35 cm) in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt. Lasam prajitura sa se raceasca in tava.
Topim cele 50 g ciocolata cu 50 ml frisca lichida si caramele cu restul de frisca lichida. Peste prajitura rece distribuim caramelul si ciocolata topite. Lasam la rece.
Mixam untul cu zaharul pudra, apoi adaugam treptat mascarponele amestecand usor cu lingura. Eu am adaugat peste untul frecat cu zahar o cutie de mascarpone si crema s-a taiat, dar am reusit sa o refac amestecand usor cu lingura si scurgand tot lichidul. Dupa aceea am adaugat cate o lingura din a doua cutie de mascarpone amestecand usor si crema a fost ok.
Am pus crema peste prajitura si am ornat cu batoane snickers maruntite. Deliciu. a facut furori.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii