Briose negricioase

Complexitate
redusa
Briose negricioase

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 grame de zahar
  • 3 linguri de miere
  • 150 grame faina
  • 150 grame unt
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilinat
  • cativa fulgi de ciocolata
  • 100 grame cioco amaruie (pentru ornat)
  • bilute pentru ornat

Mod de preparare

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Amestecam untul cu zaharul, mierea, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si un praf de sare.
Adaugam de rand ouale unul cate unul. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, cacao, scortisoara si fulgii de ciocolata.
Pregatim formele pentru briose (tapetam cu unt) si turnam compozitia. Putem sa punem im mijloc si cate o bucatica de ciocolata.
Coacem aproximativ 30 de minute la foc moderat. Scoatem din cuptor tava si lasam brisosele sa se raceasca.
Topim ciocolata amaruie si glazuram cu aceasta briosele noastre. Ornam cu bilute de ciocolata negre si albe sau pudram cu zahar vanilat.
Sunt delicioase Very Happy

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cremes A la Cluj
5
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj