Se freaca galbenusul cu zaharu si apoi se adauga iaurtul. Se adauga uleiul cate putin si se amesteca.Se pune mierea incalzita (nu fierbinte).
Albusul se bate spuma si se adauga la galbenus si se amesteca usor pana se omogenizeaza. Adaugam praful de copt stins cu 2 lingurite de lamaie sau otet. Apoi se pune faina si umplutura si se amesteca.
Truc: eu nu am gasit forme cand mi-a venit pofta de briose si am avut foli din aluminiu si iata in poze ce am facut!Si au iesit super!
Se ia cu lingura din compozitie si se pune in forme(cate 2-3 linguri) si se dau la cuptor (30min la 180grade). Apoi eu am pudrat cu zahar dar merge si un caramel (am gasit sos gata facut) sau sos de ciocolata.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSpaghetti carbonara este un fel de mancare italian clasic, constand in paste lungi, de obicei spaghetti, acoperite cu un sos...
Spaghetti carbonara - reteta delicioasaCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii