-Umplutura:
Mixati branza bine apoi adaugati celelalte ingredient,omogenizati si puneti deoparte.
-Briose:
Intr-un bol amestecati ingredientele solide iar intr-un alt bol pe cele lichide. Faceti o gaura in mijlocul ingredientelor solide si turnati lichidele apoi amestecati bine.
Turnati compozitia intr-o tava de 12 briose unsa cu unt si desupra fiecarei briose cate o lingura din crema de branza.
Coaceti 25 de min in cuptorul preincalzit la 180 grade C sau pana cand crema de branza prinde o usoara tenta maronie iar o scobitoare introdusa in partea cu aluatul de ciocolata iese curata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii