 
		
	-amestecam bine oule ce zaharul cu mixerul pana isi dubleaza compozitia volumul 
 -adaugam uleiul cate un pic 
 -punem sarea, coaja de la lamaie si lamaia stoarsa 
 -adaugam iaurtul si mixam mai departe 
 -la sfarisit punem praful de copt si faina 
 -portionam cu lingura in fiecare recipient apoi adaugam cateva visine 
 -bagam la cuptor 30 minute la 175 grade 
 -se pot coace in tavi speciale sau hartiute de briose, dar puneti cate 3 odata sa nu se labarteze prea mult hartiuta si sa iasa aluatul afara. 
-eu am copt 18 briose(o tava de 6 si o tava de 12)...si a mai rams din compo pentru 1-2 briose pe care nu le-am mai facut.
 Va ies cam 20 briose in total 
 -se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu vanilie
-se servesc calde sau reci

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii