Briose cu Portocale si Scortisoara

Postat pe: 06-09-2011
(0)

Ingrediente

3 cani faina
1,5 cana suc portocale neindulcit (din comert, 100% portocale)
1,5 cana zahar
1 cana ulei
coaja rasa de la o portocala
1 lingurita scortisoara macinata
putina sare
1,5 plicuri praf de copt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius.

Intr-un vas se amesteca faina cernuta cu praful de copt si scortisoara. In alt vas uleiul, sucul de portocale, coaja rasa, zaharul, sarea. Cand zaharul este dizolvat, se toarna amestecul lichid peste cel de faina si se amesteca pana la omogenizare.

Se coc pentru 22-25 minute.
Se servesc caldute cu suc proaspat de portocale/ lapte de soia/ sirop.
Daca nu se doresc de post, sunt delicioase unse cu unt si putina dulceata de portocale.


Sucul pe care il punem in briose trebuie sa fie neindulcit (din comert, 100% portocale).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Briose cu Portocale si Scortisoara" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Briose cu Portocale si Scortisoara