 
		
	- Se separă albușurile de gălbenușuri; gălbenușurile se mixează cu sarea și jumătate din cantitatea de zahăr; 
 - Se adaugă vanilia, coaja de portocală și se mixează bine, până se obține o cremă deschisă la culoare; 
 - Apoi se adaugă treptat untul topit și piureul de portocală și se mixează din nou; 
 - Acum se îngroașă compoziția, adăugând praful de copt și făina treptat; 
 - Se adaugă nucile și alunele prăjite, lăsând o mică parte pentru decor; 
 - Separat, se mixează ouăle cu cealaltă jumătate de zahăr până se obține o bezea tare; 
 - Se încorporează albușurile în aluat ușor, folosind o spatulă; 
 - Se umple formele de brioșe, lăsând 1/3 loc pentru creștere și se decorează cu bucăți de alune prăjite;
 - In cuptorul preincalzit se coc pentru aprox. 35 de minute; se testeaza cu scobitoarea. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii