Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Amestecam intr-un vas toate ingredientele mai putin portocala si daca doriti scortisoara.
Turnam compozitia pe care am obtinut-o in forme de briose punem cate o felie de portocala, presaram scortisoara daca dorim si le introducem in cuptor pentru 15 minute.
Nu e nevoie sa umplem formele de briose ci doar sa umplem forma cam jumatate sau trei sferturi pentru ca ele vor creste in cuptor. Sunt foarte aromate si gustoase.
Pofta buna!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii