Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Amestecam intr-un vas toate ingredientele mai putin portocala si daca doriti scortisoara.
Turnam compozitia pe care am obtinut-o in forme de briose punem cate o felie de portocala, presaram scortisoara daca dorim si le introducem in cuptor pentru 15 minute.
Nu e nevoie sa umplem formele de briose ci doar sa umplem forma cam jumatate sau trei sferturi pentru ca ele vor creste in cuptor. Sunt foarte aromate si gustoase.
Pofta buna!
 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii