Dam morcovul pe razatoarea mica. Mixam ouale cu zaharul si praful de sare, pana isi dubleaza volumul. Adaugam uleiul si mixam in continuare.
Stoarcem morcovul ras si il adaugam peste oua, amestecand usor. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si scortisoara.
Punem compozitia in formele de briose si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc usor.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii