Este o rețetă foarte simpla, care te scoate din încurcătură când ai musafiri neasteptati sau nu ai timp pentru alte preparate mai laborioase.
Asadar, intr-un bol, mixam ouăle, zahărul si untul pana devin o crema spumoasa, adaugam apoi, alternand, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Incorporam si coaja de lămâie si zahărul vanilat.
Umplem formele de briose pe jumatate si adăugăm câteva merisoare in fiecare. Ulterior, mai adăugăm cate putin aluat, astfel încât formele sa fie pline pe trei sferturi.
Introducem briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 20-25 minute.
Reci, le pudram cu zahăr. Sunt pufoase si aromate, bune in orice moment al zilei. Sa aveți poftă!
Ingredientele sunt pentru 12 briose. In compoziție puteti adauga si o banana maruntita cu furculița.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii