-Se pune intr-un vas faina,praful de copt,bicarbonatul de sodiu si se omogenizeaza compozitia.
-Se pune intr-un vas laptele,ouale,untul topit la bain marie,esenta,zaharul si se mixeaza,se toarna compozitia uscata peste cea lichida si se omogenizeaza usor cu o paleta de sus in jos,dupa care se pune compozitia in forme de briose.In fiecare forma se pune cate o bucatica de ciocolata si boabe de afine,apoi se da tava la cuptorul incalzit, pentru circa 15 minute.Cand se rumenesc este semn ca sunt gata.Se scot de la cuptor si se pot servi alaturi de o cana de lapte.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii