Briose:
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare pana cand se intaresc.
Intr-un alt vas, se freaca untul cu zaharul. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, si se mixeaza dupa fiecare. Se adauga faina, praful de copt si arahidele macinate si se incorporeaza cu ajutorul unei spatule de silicon, alternativ cu laptele. Se adauga albusul batut si se omogenizeaza, iar la final se incorporeaza capsunile spalate si taiate marunt. Aluatul se distribuie in 12 forme pentru briose, apoi acestea se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos. Se lasa sa se raceasca.
Decor:
Capsunile se spala si li se indeparteaza coditele, apoi se fierb impreuna cu o lingura de zahar pana cand incep sa se prinda de vas. Se lasa apoi la racit, dupa care se maruntesc in robotul de bucatarie.
se mixeaza branza cu zaharul pana cand cristalele de zahar sunt complet dizolvate.
se mixeaza, intr-un alt vas, frisca impreuna cu zaharul vanilat si intaritorul pentru frisca.
Se amesteca frisca batuta cu branza si capsunile, apoi se decoreaza briosele cu crema astfel obtinuta. Se pun feliutele de capsuna in varful brioselor si ornamentele colorate se presara peste crema.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii