Mai intai pregatim toate ingredientele.Apoi,intr-o cratita punem cafeaua,zaharul,si margarina,la fiert.
Lasam amestecul pe foc,pana ce zaharul si margarina,s-au topit.Oprim focul.Separat pisam biscuiti si nucile,foarte bine.Adaugam biscuiti si nucile pisate,peste amestecul lichid.Amestecam bine,pana ce toate ingredientele sunt omogenizate.Adaugam cacaoa,si esenta de rom.
Amesteca din nou.Lasam compozitia sa se raceasca.Dupa ce s-a racit,nu complet,formam niste bilute,dupa cum doriti.Intr-o farfurie punem putina cacao,sau nuca de cocos,si tavalim bilutele.Le servim dupa ce au stat cel putin 2 ore la frigider.
Daca compozitia este prea tare atunci mai adaugam putina cafea;
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAstazi vin cu o reteta ideala pentru caldura de afara, supa de rosii coapte cu usturoi, servita rece, cu legume proaspete gen...
Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii