Bomboane din dovleac

Postat pe: 25-11-2016
(0)

Ingrediente

350 gr dovleac copt
100 gr faina migdale/cocos (pot fi fulgi de cocos)
50 gr zahar cocos / miere
150 gr unt de cocos (3 linguri )
1 lingurita scortisoara
Glazura:
100 gr unt de cocos
1 lingura cacao

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

12 portii
Dovleacul l-am copt si l-am lasat la racit.
Am scos pulpa de pe coaja si am cantarit sa am 350 gr. Am pus-o in vasul robotului. Adaugam faina / fulgi, zaharul sau mierea, untul de cocos si scortisoara.
Pornim robotul si lasam sa se formeze o pasta omogena.
Luam cu lingurita si formam bomboane.
Punem bomboanele la racit in frigider si le vom orna cu o glazura.
Glazura: 100 gr unt de cocos si 1 lingura cacao.
Am incalzit untul de cocos, pana cand a devenit lichid si l-am amestecat cu cacao.

Eu am folosit resturile de migdale ramase de la prepararea laptelui .


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bomboane din dovleac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bomboane din dovleac