Bomboane din dovleac

Postat pe: 25-11-2016
(0)

Ingrediente

350 gr dovleac copt
100 gr faina migdale/cocos (pot fi fulgi de cocos)
50 gr zahar cocos / miere
150 gr unt de cocos (3 linguri )
1 lingurita scortisoara
Glazura:
100 gr unt de cocos
1 lingura cacao

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

12 portii
Dovleacul l-am copt si l-am lasat la racit.
Am scos pulpa de pe coaja si am cantarit sa am 350 gr. Am pus-o in vasul robotului. Adaugam faina / fulgi, zaharul sau mierea, untul de cocos si scortisoara.
Pornim robotul si lasam sa se formeze o pasta omogena.
Luam cu lingurita si formam bomboane.
Punem bomboanele la racit in frigider si le vom orna cu o glazura.
Glazura: 100 gr unt de cocos si 1 lingura cacao.
Am incalzit untul de cocos, pana cand a devenit lichid si l-am amestecat cu cacao.

Eu am folosit resturile de migdale ramase de la prepararea laptelui .


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bomboane din dovleac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bomboane din dovleac