Ciocolata se pune intr-un bol si bolul peste o oala cu apa fierbinte.
Amestecati pana se topeste si incorporati si untul.
Puneti bolul cu ciocolata pentru 10 minute in congelator. Apoi topiti din nou ciocolata pe baie de aburi.
Acest procedeu va stabiliza termic ciocolata.
Se umplu pe jumatate formele cu ciocolata topita. Se pune umplutura si se umplu formele cu ciocolata. Se indeparteaza excesul de ciocolata folosind o spatula.
Se tin la congelator pentru 20 de minute sa se intareasca.
Se servesc cu multa pofta!
Din cantitatile de mai sus mi-au iesit vreo' 50 de bomboane pe care le-am facut in forme cumparate de la Ikea.
Reteta video: https://www.youtube.com/watch?v=tavosxjcqsk
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii