Ciocolata se pune intr-un bol si bolul peste o oala cu apa fierbinte.
Amestecati pana se topeste si incorporati si untul.
Puneti bolul cu ciocolata pentru 10 minute in congelator. Apoi topiti din nou ciocolata pe baie de aburi.
Acest procedeu va stabiliza termic ciocolata.
Se umplu pe jumatate formele cu ciocolata topita. Se pune umplutura si se umplu formele cu ciocolata. Se indeparteaza excesul de ciocolata folosind o spatula.
Se tin la congelator pentru 20 de minute sa se intareasca.
Se servesc cu multa pofta!
Din cantitatile de mai sus mi-au iesit vreo' 50 de bomboane pe care le-am facut in forme cumparate de la Ikea.
Reteta video: https://www.youtube.com/watch?v=tavosxjcqsk

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii