Intr-un bol incapator se amesteca biscuitii (maruntiti in prealabil la robot sau rupti pur si simplu cu mana) cu cacao, lapte, si untul topit si esenta de rom pana se omogenizeaza bine toata compozitia.
Din compozitia obtinuta formam bilute in care introducem cate o visina din compot (eu am folosit din visinata) si le nivelam cu mana pana capata o forma rotunda. Tavalim apoi bilutele astfel formate prin fulgii de cocos sau prin praful de cacao si se dau la rece. Sunt usor de preparat si delicioase.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii