Topim margarina. Intr-un vas punem 200 g nuca cocos, 200 g zahar pudra, zaharul vanilat, 200 g lapte praf, 1 galbenus de ou si 100 g biscuiti macinati. La aceste ingrediente adaugam margarina topita (sa nu fie fierbinte margarina topita) si framantam pana obtinem o compozitie omogena.
Din aceasta compozitie rupem cate o bucatica si facem bulgarasi pe care ii tavalim prin nuca de cocos razuita. Este deosebita daca la mijlocul fiecarui bulgaras adaugati cate o aluna sau o visina (si nuca e foarte buna).
Pofta buna!!!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii