Bomboane cu Nuca de Cocos (II)

Postat pe: 09-05-2012
(0)

Ingrediente

1 pachet unt
250 gr zahar pudra
200 gr nuca cocos
200gr lapte praf
150 gr alune de padure
zahar vanilat
esenta rom

Mod de preparare

Se freaca untul pana iese apa din el. Se amesteca apoi cu zaharul pudra, laptele praf, aromele si la sfarsit 150 gr nuca de cocos. Se da la rece pentru o ora si jumatate, dupa care se ia cate o aluna, se imbraca in compozitia obtinuta si se tavaleste in restul de nuca de cocos.
Se servesc pe platouri mici. Sunt delicioase. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bomboane cu Nuca de Cocos (II)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bomboane cu Nuca de Cocos (II)