Ingrediente
● 100 g alune nesarate |
● 200 g nuca de cocos |
● 150 g zahar pudra |
● 150 g lapte praf |
● 2 foi napolitana |
● 250 g unt |
● zahar vanilat |
Mod de preparare
Untul se lasa la temperatura camerei pentru a se inmuia dupa care se freaca bine pana se albeste si devine cremos. Se adauga zaharul pudra amestecand continuu, apoi laptele praf, 150g nuca de cocos si foile de napolitana sfaramata marunt.
Compozitia astfel obtinuta se lasa la frigider timp de 15 minute pentru a se intari. Din compozitie se fac bilute, iar in mijlocul fiecareia se pune cate o aluna si se rostogolesc prin nuca de cocos ramasa.
Se lasa o ora la rece pt. intarire.
Pofta buna !!! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bomboane cu Lapte Praf si Nuca de Cocos" nu uita sa ii faci un review.
Compozitia astfel obtinuta se lasa la frigider timp de 15 minute pentru a se intari. Din compozitie se fac bilute, iar in mijlocul fiecareia se pune cate o aluna si se rostogolesc prin nuca de cocos ramasa.
Se lasa o ora la rece pt. intarire.
Pofta buna !!! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bomboane cu Lapte Praf si Nuca de Cocos" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
yn3ssa
• 20.10.2011 20:48:14
arata senzational,maine vreau sa incer si eu reteta,ideea ca am niste alune de padure si ma gandeam dak trebuie sa le prajesc inainte sau nush....cum sa fac,poate ma poti ajuta cu un sfat,ms
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Tortellini cu spanac in sos de rosii cu oua ochiuri
Osso bucco milanez
Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute
Bulete de branza si cartofi
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Cornuri cu carnati
Placinta cu branza si gris
Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata
Tort aperitiv cu dovleac, crema de branza si mazare
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Bulete de branza si cartofi
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Osso bucco milanez
Concurs - Reteta Lunii / Autor: mariamihalache
-
Tortellini cu spanac in sos de rosii cu oua ochiuri
Concurs - Reteta Lunii / Autor: mariamihalache
-
Sampoane cu care ati reusit sa stopati caderea parului
Sanatate - diete si regimuri alimentare / Autor: marcelabonea
-
Tratamentul celulitei
Sanatate - diete si regimuri alimentare / Autor: marcelabonea
• 21.10.2011 19:54:11
Poti sa le prajesti , dar fara sare ...cred ca o sa fie mai gustoase cu alune de padure...