Napolitanele se da prin masina de tocat , apoi se amesteca cu untul frecat spuma, laptele praf si zaharul pudra.
Compozitia obtinuta se lasa la rece putin, dupa care se formeaza bomboane , in mijlocul carora se pune cate o stafida.
Bomboana astfel obtinuta se da prin nuca de cocos si se aseaza pe un platou.
Se servesc dupa aproximativ 1 ora, timp in care au fost puse in frigider.
Pofta buna!!!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii