Bombite

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

biscuiti populari,
zahar,
margarina,
apa,
cacao
nuca sau visine din visinata,
nuca de cocos,
esenta de rom

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
15 linguri de zahar si doua cani de apa se pun pe foc pana se topeste zaharul si da in clocot. Dupa care se adauga margarina (1 pachet-250g.) si cacao 2-3 linguri.

Se amesteca pana se topeste margarina. Se ia de pe foc si se adauga biscuiti pisati-500g, nuca optional si esenta de rom. Se amesteca bine, dupa care se ia cate putin in mana, se fac cocoloase si se tavalesc prin nuca de cocos.

Daca amvem visine punem cate o visina in interiorul bombitei.

Pofta buna.

Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bombite" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

gabrielagaby
•  01.08.2011 14:25:45

am facut si eu bombite dupa reteta ta,dar singura mea problema a fost ca mi-au iesit putin moi...dar in rest sunt un deliciu !

anitacory
•  10.12.2010 19:22:49

asa ceva fac si eu , dar are denumirea de trufe cu visine. dar cu acelasi continut. as prefera visine din compot ca is mai bune.

me_elena
•  24.02.2010 23:35:21

yumi

andreea.marcu
•  29.01.2008 14:15:08

Intrebare......
Daca incercam sa punem si rahat in loc de visine este vreo problema?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bombite