15 linguri de zahar si doua cani de apa se pun pe foc pana se topeste zaharul si da in clocot. Dupa care se adauga margarina (1 pachet-250g.) si cacao 2-3 linguri.
Se amesteca pana se topeste margarina. Se ia de pe foc si se adauga biscuiti pisati-500g, nuca optional si esenta de rom. Se amesteca bine, dupa care se ia cate putin in mana, se fac cocoloase si se tavalesc prin nuca de cocos.
Daca amvem visine punem cate o visina in interiorul bombitei.
Pofta buna.
Se servesc reci.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii