Blat:
Se face din ingredientele de mai sus o compozitie care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit. Compozitia acestui blat este la fel ca la negreasa.
Crema:
Peste ciocolata topita(sa nu fie fierbinte)se adauga frisca batuta. Se amesteca si se da la frigider pentru doua ore. Dupa ce sa racit bine se spumeaza cu mixerul si se adauga esenta de rom.
Glazura:
Se face conform instructiunilor de pe plic
Siropul:
Toate ingredientele se fierb circa 20 min. Se raceste.
Décor:
Frisca se spumeaza
Asamblare:
Blatul se taie in bucati patrate, se insiropeaza apoi se glaseaza fiecare in parte cu glazura. Se da la rece pentru 30 min pana se intareste glazura.
Dupa ce s-a intarit glazura, trasam pe fiecare bucata un cerc generos de crema iar deasupra cu ajutorul unui pos cu sprit se decoreaza cu frisca.
Optional se rade sau se face gratar de ciocolata
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii