Blondine (Blondies)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Blondine (Blondies)

Ingrediente

  • 125 gr margarina
  • 200 gr zahar tos
  • 150 ml apa
  • 1 lingurita de Ness
  • 300 - 350 gr lapte praf

Mod de preparare

Se pune pe foc intr-o craticioara apa, zaharul si cafeaua ness. Se tine pana s-a topit zaharul, cam 5 minute.
Se ia de pe foc si se adauga margarina, amestecand pana se topeste.
Se adauga si laptele praf si se amesteca bine pana e incorporat.
Se pune toata compozitia intr-o forma unsa cu putin ulei si se lasa deoparte peste noapte.

A doua zi se taie in formele dorite.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate