Freci margarina cu zaharul si aromele, adaugi pe rand ouale, apoi faina si praful de copt. Framanti un aluat, pe care il invelesti in folie de plastic si il dai la frigider pentru 2 ore.
Intinzi aluatul in strat de 4-5 mm si tai cu forme pt biscuiti (eu am facut stelute si braduti pt Craciun). Incalzesti cuptorul. Asezi biscuitii in tava tapetata cu hartia pt copt si ii coci la foc mijlociu, timp de 10-15 minute.
Topesti la bain-marie ciocolata impreuna cu uleiul. Glazurezi biscuitii cu ajutorul pensulei si ii decorezi cu nuci sau alune pisate.
Nucile sau alunele se pot inlocui cu fulgi de cocos sau bombonele decorative
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAstăzi am ajuns devreme acasă si m-am gândit să fac niște sărățele cu susan. Vroiam să fac și eu de ceva vreme...
Sărățele cu susanRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii