Biscuiti Glazurati cu Ciocolata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 250 g margarina
  • 200 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 lingurita scortisoara
  • 500 g faina
  • 150 g ciocolata menaj
  • 1 lingura ulei
  • alune/nuci pisate
  • hartie pt copt
  • pensula pt glazurat

Mod de preparare

Freci margarina cu zaharul si aromele, adaugi pe rand ouale, apoi faina si praful de copt. Framanti un aluat, pe care il invelesti in folie de plastic si il dai la frigider pentru 2 ore.

Intinzi aluatul in strat de 4-5 mm si tai cu forme pt biscuiti (eu am facut stelute si braduti pt Craciun). Incalzesti cuptorul. Asezi biscuitii in tava tapetata cu hartia pt copt si ii coci la foc mijlociu, timp de 10-15 minute.

Topesti la bain-marie ciocolata impreuna cu uleiul. Glazurezi biscuitii cu ajutorul pensulei si ii decorezi cu nuci sau alune pisate.
Nucile sau alunele se pot inlocui cu fulgi de cocos sau bombonele decorative

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate