Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute.
Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează.
Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră.
După ce a stat la rece, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină într-o foaie de grosimea de 5 mm.
Tăiați aluatul în ce formă doriți și coaceți timp de 10 minute.
Decorați după bunul plac.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii