Se amesteca faina cu zaharul tos si zaharul brun dupa care se adauga scortisoara, cacaoa, praful de copt si coaja de portocala la urma se pune untul moale si oul se face o compozitie omogena care se de 30 min la frigider in punga de plastic.
Se scoate aluatul se intinde o foaie de 3 mm se taie biscuitii cu forma eu am facut stelute se pot face cum vrei, se pun in tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul incalzit la 180 grade pentru 10 min. Se lasa sa se raceasca un pic si se orneaza cu glassa facuta amestecand zaharul pudra cu apa, se poate si colora daca iti place.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii