Se amesteca faina cu zaharul tos si zaharul brun dupa care se adauga scortisoara, cacaoa, praful de copt si coaja de portocala la urma se pune untul moale si oul se face o compozitie omogena care se de 30 min la frigider in punga de plastic.
Se scoate aluatul se intinde o foaie de 3 mm se taie biscuitii cu forma eu am facut stelute se pot face cum vrei, se pun in tava cu hartie de copt si se dau la cuptorul incalzit la 180 grade pentru 10 min. Se lasa sa se raceasca un pic si se orneaza cu glassa facuta amestecand zaharul pudra cu apa, se poate si colora daca iti place.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii