Frecam margarina cu zaharul, pana devine o crema, apoi adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam bine.
Separat cernem faina si praful de copt, le amestecam si le adaugam peste compozitia de margarina, punem si menta maruntita si amestecam bine.
Formam bilute pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pudrata cu faina. Le coacem la foc mediu aprox 20-25’.
Se pot consuma imediat ce se racesc, vor fi putin crocanti, dar dupa 1-2 zile sunt sfaramiciosi si foarte buni simtindu-se gustul minunat al mentei.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii