Biscuiti cu Menta

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu Menta

Ingrediente

  • 225 gr zahar
  • 120 gr margarina unirea
  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • un plic praf de copt
  • 30 frunze de menta proaspata

Mod de preparare

Frecam margarina cu zaharul, pana devine o crema, apoi adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam bine.
Separat cernem faina si praful de copt, le amestecam si le adaugam peste compozitia de margarina, punem si menta maruntita si amestecam bine.

Formam bilute pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pudrata cu faina. Le coacem la foc mediu aprox 20-25’.
Se pot consuma imediat ce se racesc, vor fi putin crocanti, dar dupa 1-2 zile sunt sfaramiciosi si foarte buni simtindu-se gustul minunat al mentei.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
3
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
4
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.