In vasul robotului punem fulgi de ovaz si fulgi de cocos. Pornim robotul si lasam sa se marunteasca totul ca sa ajunga ca si o faina de malai.
Adaugam semintele de canepa, merele curatate de coaja, seminte si scortisoara si pornim din nou robotul.
O sa obtinem un amestec umed pe care il putem modela cum dorim.
Gustati din el (este foarte bun) si adaugati zahar sau indulcitor daca considerati ca trebuie.
Pregatim o tava de copt pe care punem hartie cerata si formam biscuitii asezandu-i pe rand in tava. Punem tava in cuptorul incins la 180 grade C, pana se rumenesc usor. Daca nu sunt copti cat trebuie, se vor altera rapid, dar sunt foarte buni la gust.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii