In vasul robotului punem fulgi de ovaz si fulgi de cocos. Pornim robotul si lasam sa se marunteasca totul ca sa ajunga ca si o faina de malai.
Adaugam semintele de canepa, merele curatate de coaja, seminte si scortisoara si pornim din nou robotul.
O sa obtinem un amestec umed pe care il putem modela cum dorim.
Gustati din el (este foarte bun) si adaugati zahar sau indulcitor daca considerati ca trebuie.
Pregatim o tava de copt pe care punem hartie cerata si formam biscuitii asezandu-i pe rand in tava. Punem tava in cuptorul incins la 180 grade C, pana se rumenesc usor. Daca nu sunt copti cat trebuie, se vor altera rapid, dar sunt foarte buni la gust.
Intrucat nu mai facusem ceva dulce de ...muuulta vreme :))) am zis sa ii fac teroristului ceva...el vrea mereu briose, insa...
Magdalene cu lamaie si afineCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii