Sunt niste biscuiti deliciosi, i-a facut o prietena asa ca am furat reteta.
Se taie untul cubulete si se rade coaja de portocala deasupra. Separat se cerne faina cu praful de copt se adauga sarea, zaharul macinat un pic, oul si untul. Se omogenizeaza si se adauga ciocolata taiata bucati si nucile.
Se pot face si cu bucati de smochine uscate si nuci. Se lasa aluatul la odihnit o ora, in frigider, invelit in folie alimentara.
Dupa o ora se fac bilute de marimea unei nuci se trec prin albus usor batut si la urma prin cereale.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la 165 grade pentru 20 min. Cand sunt reci se pudreaza cu zahar pudra. Eu am facut portie dubla.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAm pornit de la o reteta de prajitura si am ajuns la alta. Nu ca ar fi prima data cand fac asta, dar cum mai sunt si esecuri,...
Prajitura cu crema de vanilie, frisca si sos de fructeCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii