Biscuiti cu Ciocolata, Nuci si Cereale

Complexitate
redusa
Biscuiti cu Ciocolata, Nuci si Cereale

Ingrediente

  • 260 g faina
  • 130 g unt moale
  • 100 g zahar brun macinat
  • 80 g ciocolata amara
  • coaja de la o portocala
  • 1 ou
  • un pic de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • nuci o mana taiate marunt
  • cereale
  • un albus

Mod de preparare

Sunt niste biscuiti deliciosi, i-a facut o prietena asa ca am furat reteta.

Se taie untul cubulete si se rade coaja de portocala deasupra. Separat se cerne faina cu praful de copt se adauga sarea, zaharul macinat un pic, oul si untul. Se omogenizeaza si se adauga ciocolata taiata bucati si nucile.

Se pot face si cu bucati de smochine uscate si nuci. Se lasa aluatul la odihnit o ora, in frigider, invelit in folie alimentara.

Dupa o ora se fac bilute de marimea unei nuci se trec prin albus usor batut si la urma prin cereale.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la 165 grade pentru 20 min. Cand sunt reci se pudreaza cu zahar pudra. Eu am facut portie dubla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci