Intr-un vas pune-ti ouale, zaharul si sare amesteca-ti cu mixerul pana se topeste zaharul.
In alt vas topiti untul la microunde sau la aragaz si il lasa-ti sa se raceasca dupa care il pune-ti peste oua.
Adauga-ti amidonul de porumb si esenta de rom. Bate-ti cu mixerul pana se omogenizeaza bine si adauga-ti faina putin cate putin. Luati compzitia din vas si lucrati-o cu mainile ca un aluat. Se mai adauga faina daca compozitia este moale (depinde cat de mari au fost ouale) pune cat iti trebuie ca sa devina un aluat normal. Pune aluatul intr-o folie de plastic si il bagi la frigider pentru circa 2 ore.
Taiati aluatul in 5-6 bucati ia cate o bucata si in intinde-o ca pe un fluier si tai bucatele din el de marimea unei nuci. Faci bilute din fiecare bucatica le pui intr-o tava pentru copt si le aplatizezi un pic sa nu iasa bombate. Bagi la cuptor pentru 20 de minute la 200*c.
Topeste ciocolata impreuna cu o lingura de lapte ca sa iasa moale.
Cu lingura ei putin din ciocolata si torni peste biscuiti cum vrei. Ii lasi sa se raceasca pana se intareste ciocolata dupa care pot fi serviti. Pofta buna
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii