Incalziti cuptorul la 204 grade Celsius (400 grade Fahrenheit).
Frecati untul cu zaharul pana devine o spuma. Adaugati oul, laptele, vanilia si esenta de migdale. Amestecati faina si praful de copt, adaugand-o treptat la compozita cremoasa de mai sus. Rezultatul trebuie sa fie un aluat moale.
Nu trebuie dat la rece.
Puneti aluatul in "pistolul" de biscuiti si apasati direct pe o tava pe care ati uns-o cu un pic de unt. Biscuitii de coc la 400 F (204 C) pt 6-8 min.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii