Mixam untul cu zaharul, adaugam oul, aromele, apoi faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam aluatul, il invelim in folie alimentara si-l dam la rece o ora.
Intindem apoi pe blatul de lucru foaie de 1/2 cm si taiem cu ajutorul unui cutter ce forme dorim.
Se coc in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 10 minute, pana se auresc usor pe margini. Inainte de a-I scoate din tava, ii lasam sa se raceasca cateva minute, pentru a nu-i rupe.
Reci, se depoziteaza in cutii de metal. Se fragezesc in 2-3 zile si devin moi. Deliciosi au fost!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorPrima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii