Mixam untul cu zaharul, adaugam oul, aromele, apoi faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam aluatul, il invelim in folie alimentara si-l dam la rece o ora.
Intindem apoi pe blatul de lucru foaie de 1/2 cm si taiem cu ajutorul unui cutter ce forme dorim.
Se coc in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 10 minute, pana se auresc usor pe margini. Inainte de a-I scoate din tava, ii lasam sa se raceasca cateva minute, pentru a nu-i rupe.
Reci, se depoziteaza in cutii de metal. Se fragezesc in 2-3 zile si devin moi. Deliciosi au fost!!!
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii