Bilute Dulci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Bilute Dulci

Ingrediente

  • resturi de blaturi
  • crema de ciocolata sau nutella
  • fructe uscate (smochine, curmale, merisoare, cirese)
  • coconut
  • cacao
  • jeleu de gutui
  • gelatina

Mod de preparare

Resturile de blaturi, le faramitam, si le punem deoparte. Fructele uscate, daca este cazul, le taiem marunt, le amestecam si le acoperim cu rom. Le lasam asa pentru o ora. Intre timp, adaugam cacaoa peste blaturile sfaramate, amestecam.

Punem jeleul de gutui amestecat cu gelatina, la foc pana se lichefiaza si gelatina este topita. Adaugam, asa fierbinte, peste blaturi, adaugam crema de ciocolata/nutela, apoi fructele cu rom si omogenizam totul. Lasam la frigider pana se raceste compozitia si apoi formam bilute.

Le tavalim prin nuca de cocos, le punem in chese cerate si le servim reci, de la frigider sau la temperatura camerei, alaturi de un pahar mare de apa rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc