Se bat ouale bine de tot,apoi se aduaga zaharul treptat si se mixeaxa in continuare. La sf. punem cocosul si amestecam de sus in jos cu lingura de lemn.
Se ia cu lingura si se pune in tava in care am pus hartie de copt, o lingura la fiecare.
Se coc la foc mimim, primele10 minute apoi se lasa usa aragazului intredeschisa, cam 1 h.
Se ususca mai mult. Vedeti, daca puneti degetul si e molae mai lasati in aragaz.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii