Bayling

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 kg faina
2 oua
2 ling smintana
1 pach marg
1 ling unsoare
2 ling miere de albina
1 cub drojdie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se framanta toate la un loc si se lasa la dospit o ora, apoi se intinde o foaie subtire si se umple cu nuca sau mac si se dau imediat la copt nu se mai lasa la dospit, dupa ce sau copt se stropesc cu un sirop de zahar ars dupa care se mai dau la cuptor 5-10 min la foc incet. Din aceasta compozitie iasa 6 bayling-uri.
(se pune multa umplutura)
Este foarte gustos si va urez pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bayling" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

paplum
•  15.12.2008 11:18:47

Dupa ce se umple foaia cu umplutura se ruleaza si se pune in tava ori se intinde in tava, ce forma au aceste bayling. Cum se face siropul? Cit timp si la ce temp. se coc?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bayling