Bayling

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 2 ling smintana
  • 1 pach marg
  • 1 ling unsoare
  • 2 ling miere de albina
  • 1 cub drojdie

Mod de preparare

Se framanta toate la un loc si se lasa la dospit o ora, apoi se intinde o foaie subtire si se umple cu nuca sau mac si se dau imediat la copt nu se mai lasa la dospit, dupa ce sau copt se stropesc cu un sirop de zahar ars dupa care se mai dau la cuptor 5-10 min la foc incet. Din aceasta compozitie iasa 6 bayling-uri.
(se pune multa umplutura)
Este foarte gustos si va urez pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)