Batoane de Susan (Amintiri din Copilarie)

Complexitate
redusa
Batoane de Susan (Amintiri din Copilarie)

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana susan

Mod de preparare

Se caramelizeaza zaharul, se adauga apoi cana de suasan cand e caramelizat (nu se lasa sa se arda prea tare ca devine amar), se mai amesteca un minut pe foc apoi se rastoarna pe o hartie de copt, unsa cu putina apa ca sa se desfaca mai usor, se taie apoi in formele dorite (e mai bine sa se taie cand nu s-a intarit de tot ca sa nu se crape)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici