Amestecati intr-un bol ovazul, nuca de cocos si scortisoara.
Separat, pasati bananele si adaugati uleiul, pe rand, amestecand, ca la maioneza.
Ungeti cu unt o forma termorezistenta, mai putin adanca (20x20
cm)
Taiati in bucati foarte mici ciocolata (cam cat boabele de piper) sau o dati pe razatoare.
Incorporati crema de banane in ingredientele uscate, apoi adaugati ciocolata si omogenizati.
Turnati amestecul in forma si dati la cuptor, la 180 grade, pentru 20-30 min sau pana capata o culoare rumen-aurie.
Lasati la racit, apoi puteti sa taiati sub forma de bastonase, sau cum doriti voi.
Se pot pudra cu zahar praf sau zahar praf vanilat.
Ideale pentru un mic dejun consistent si foarte sanatos sau un pachetel pentru servici, scoala.
Se pastreaza in punga de plastic si raman proaspete 2-3 zile.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii