Batoane cu Fulgi de Ovaz, Nuca de Cocos si Ciocolata

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

4 banane coapte, de marime medie
2 cani fulgi de ovaz
1 cana nuca de cocos deshidratata
1 lingurita scortisoara
1/2 cana ulei din samburi de struguri (floarea-soarelui)
80 g ciocolata neagra
unt pentru forma

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Amestecati intr-un bol ovazul, nuca de cocos si scortisoara.
Separat, pasati bananele si adaugati uleiul, pe rand, amestecand, ca la maioneza.

Ungeti cu unt o forma termorezistenta, mai putin adanca (20x20
cm)

Taiati in bucati foarte mici ciocolata (cam cat boabele de piper) sau o dati pe razatoare.

Incorporati crema de banane in ingredientele uscate, apoi adaugati ciocolata si omogenizati.

Turnati amestecul in forma si dati la cuptor, la 180 grade, pentru 20-30 min sau pana capata o culoare rumen-aurie.

Lasati la racit, apoi puteti sa taiati sub forma de bastonase, sau cum doriti voi.

Se pot pudra cu zahar praf sau zahar praf vanilat.


Ideale pentru un mic dejun consistent si foarte sanatos sau un pachetel pentru servici, scoala.

Se pastreaza in punga de plastic si raman proaspete 2-3 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Batoane cu Fulgi de Ovaz, Nuca de Cocos si Ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Batoane cu Fulgi de Ovaz, Nuca de Cocos si Ciocolata