Amestecati intr-un bol ovazul, nuca de cocos si scortisoara.
Separat, pasati bananele si adaugati uleiul, pe rand, amestecand, ca la maioneza.
Ungeti cu unt o forma termorezistenta, mai putin adanca (20x20
cm)
Taiati in bucati foarte mici ciocolata (cam cat boabele de piper) sau o dati pe razatoare.
Incorporati crema de banane in ingredientele uscate, apoi adaugati ciocolata si omogenizati.
Turnati amestecul in forma si dati la cuptor, la 180 grade, pentru 20-30 min sau pana capata o culoare rumen-aurie.
Lasati la racit, apoi puteti sa taiati sub forma de bastonase, sau cum doriti voi.
Se pot pudra cu zahar praf sau zahar praf vanilat.
Ideale pentru un mic dejun consistent si foarte sanatos sau un pachetel pentru servici, scoala.
Se pastreaza in punga de plastic si raman proaspete 2-3 zile.
Gyros-ul, prietenul cel mai bun al serilor de bumtzi-bumtzi impodobite pe alocuri cu betzii de poveste si prieteni de club ce...
Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii