Batoane cu Fulgi de Ovaz, Nuca de Cocos si Ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Batoane cu Fulgi de Ovaz, Nuca de Cocos si Ciocolata

Ingrediente

  • -4 banane coapte, de marime medie
  • -2 cani fulgi de ovaz
  • -1 cana nuca de cocos deshidratata
  • -1 lingurita scortisoara
  • -1/2 cana ulei din samburi de struguri (floarea-soarelui)
  • -80 g ciocolata neagra
  • -unt pentru forma

Mod de preparare

Amestecati intr-un bol ovazul, nuca de cocos si scortisoara.
Separat, pasati bananele si adaugati uleiul, pe rand, amestecand, ca la maioneza.

Ungeti cu unt o forma termorezistenta, mai putin adanca (20x20
cm)

Taiati in bucati foarte mici ciocolata (cam cat boabele de piper) sau o dati pe razatoare.

Incorporati crema de banane in ingredientele uscate, apoi adaugati ciocolata si omogenizati.

Turnati amestecul in forma si dati la cuptor, la 180 grade, pentru 20-30 min sau pana capata o culoare rumen-aurie.

Lasati la racit, apoi puteti sa taiati sub forma de bastonase, sau cum doriti voi.

Se pot pudra cu zahar praf sau zahar praf vanilat.


Ideale pentru un mic dejun consistent si foarte sanatos sau un pachetel pentru servici, scoala.

Se pastreaza in punga de plastic si raman proaspete 2-3 zile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mini-chec insiropat cu portocale si sofran

Mini-chec insiropat cu portocale si sofran

Mini-chec insiropat cu portocale si sofran
Placinte cu branza

Placinte cu branza

Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta

Macrou la gratar cu mamaliguta

Macrou la gratar cu mamaliguta
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura cu Mere
2
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Prajitura cu Mere si Iaurt
3
Dulciuri

Prajitura cu Mere si Iaurt

Prajitura cu Mere si Iaurt
Prajitura Cappuccino
4
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Prajitura Motzaneasca (Katie Teszta)
5
Dulciuri

Prajitura Motzaneasca (Katie Teszta)

Prajitura Motzaneasca (Katie Teszta)
Parteneri
Moelleux au chocolat
Bucataras.RO

Moelleux au chocolat

Rux, Oana va multumesc pentru retete, este un desert care trebuie savurat :).

Moelleux au chocolat
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie
Culinar.RO

Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie

Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...

Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie
Prajitura Bounty
Gustos.RO

Prajitura Bounty

Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...

Prajitura Bounty