Se topeşte untul de la umplutură într-o crăticioară, la foc mic, până devine lichid. Se adaugă apoi zahărul şi se amestecă pe foc mic în continuare, apoi se pun scorţişoara şi nucile. Se amestecă bine, apoi se dă umplutura deoparte de pe foc.
Ingredientele uscate: făina, praful de copt, bicarbonatul, se cern prin sită într-un bol.
Ingredientele lichide: laptele bătut, mierea şi ouăle se amestecă cu un tel, după care se adaugă şi untul lichid răcit.
Compoziţia lichidă se toarnă toată odată peste ingredientele uscate şi se amestecă totul, dar nu foarte bine. Amestecul trebuie să rămână neomogen, cu câteva cocoloaşe.
Tapetăm forma de muffins cu hârtiuţe speciale, apoi se pune cu lingura un pic de compoziţie în fiecare, peste care se adaugă umplutura, iar compoziţie şi deasupra un pic de umplutură. Se dau la cuptorul preîncălzit pentru 20 de minute. Se scot din formă şi se lasă la răcit.
Poftă bună!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii