Modul de preparare-intr-un castronel am amestecat toate ingredientele uscate, in altul ingredientele umede si apoi le-am amestecat, am tapetat o tava cu hartie de copt si la cuptor cu ea, cuptortul l-am preincalzit, am facut proba cu scobitorarea, de obicei mereu las cuptorul la moderat. (tava mea are dimensiunile 35/25).
Glazura -puneti toate ingredientele intr. o olita si la fiert cu ele, acolo scria pana ajunge la 115grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade, eu am aproximat, circa 10-15 minute am lasat si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute (din alb transparent se transforma in alb mat), calda se pune peste prajitura, (si prajitura era calduta), se intareste repede, aveti grija.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii