Modul de preparare-intr-un castronel am amestecat toate ingredientele uscate, in altul ingredientele umede si apoi le-am amestecat, am tapetat o tava cu hartie de copt si la cuptor cu ea, cuptortul l-am preincalzit, am facut proba cu scobitorarea, de obicei mereu las cuptorul la moderat. (tava mea are dimensiunile 35/25).
Glazura -puneti toate ingredientele intr. o olita si la fiert cu ele, acolo scria pana ajunge la 115grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade, eu am aproximat, circa 10-15 minute am lasat si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute (din alb transparent se transforma in alb mat), calda se pune peste prajitura, (si prajitura era calduta), se intareste repede, aveti grija.
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAm vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii