Animale Din Fondant - Girafa 3d Poze

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Animale Din Fondant - Girafa 3d Poze

Ingrediente

  • 3 bile de fondant galben
  • 1 bila micuta de fondant maro deschis

Mod de preparare

Cele trei bile galbene vor fi, doua din ele mai mari una cam de marimea unei nuci, una un pic mai mica, iar a treia va avea marime a trei boabe de piper unite.

Se ia bucata mijlocie de fondant, se face un sul de aprox. 1,5 cm lung. Se apasa putin pe mijloc, apoi una din parti se va turti ceva mai mult (adica va fi mai subtire decat partea cealalta cam cu vreo 3-4 mm (vezi poza). Cu coada pensulei se vor face patru gauri in sulul asta (doua in partea mai inalta si 2 in partea mai joasa, a se veda poza).

Din bila micuta, se intinde putin, se decupeaza 2 triunghiuri mici care se vor lipi pe partea superioara a sulului (capului), lasand o distanta destul de mica intre ele. Astea vor fi urechile girafei. In locul dintre urechi se vor lipi doua cornite mici din fondant maro deschis (forma lor va fi asemanatoare cuisoarelor). Sub cele 2 gauri facute in capul girefei (partea mai subtire) se va decupa cu varful ascutit al unui cutit, gura girafei.

Apoi se ia a doua bila mare de fondant si se va modela intre palme pana nu va avea incretituri pe ea. Se va da forma unei lacrimi, apoi se va pune pa masa de lucru cu partea mai mare in jos si se apasa putin ca sa ii formam o baza. In partea mai prelungita a acestei lacrimi se va infige o scobitoare (sau jumate) se va unge cu apa in prejurul ei si se va infige capul girafei (pentru siguranta).

Ultima operatie este cea de lipire a petelor pe girafa. Din bila de fondant maro deschis, se iau bilute mici de tot, care se vor turti intre degete si se vor lipi cu apa pe corpul (postamentul) girafei (dupa cum credeti de cuviinta).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia