Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Amesteca faina cu zaharul si cu nucile sau migdalele macinate. Adauga untul rece taiat bucati, galbenusurile, vanilia si sarea. Framanta rapid pana obtii un aluat omogen, insa nu-l lucra prea mult. Infasoara-l in folie si lasa-l la frigider 1 ora. Ia apoi bucati mici de aluat si ruleaza cu palmele bastoane de grosimea unui deget. Indoaie-le in forma de semiluna/cornulet. Aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coace-le la 180°C timp de 12-15 minute sau pana cand se rumenesc foarte usor la margini. Amesteca zaharul pudra cu zaharul vanilat. Cat sunt inca calde,ruleaza cornuletele prin amestecul de zahar. Lasa-le sa se raceasca, apoi serveste-le.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii